Zašto je poželjno da udruga ima svoju web stranicu?

Kada potencijalni korisnici traže informacije o bilo kojoj udruzi ili bilo kojem pravnom subjektu, prvo gdje traže informacije je online i to upitom na Google. Ukoliko ne posjedujete web stranicu to znatno smanjuje vašu vidljivost i dostupnost te je pravo vrijeme za razmišljanje o službenoj web stranici vaše udruge.

Koje su pogodnosti web stranice za vas:

- brz i jednostavan pristup vašoj udruzi svim zainteresiranim dionicima,

- brz pristup medijima informacijama i aktivnostima vaše udruge,

Andreja Martinez

Njihova izrada weba pomogla nam je da možemo kvalitetnije surađivati s poslovnim partnerima koji mogu na brži i kvalitetniji način saznati sve o nama što ih interesira. Web je vrlo jezgrovit, ciljan, konkretan i sadržajan. Suradnja je vrlo profesionalna.

Što je responzivna web stranica?

Ako imate staru web stranicu, pogotovo ako je vaša web stranica starija od 10 godina, pravo je vrijeme da počnete razmišljati o novoj web stranici koja odgovara potrebama korisnika.
Relevantnost responzivne web stranice (prilagođavanje sadržaja veličini zaslona) danas je od ključne važnosti, a razlozi za to su:

Emina Kovačić

Suradnja je na vrhunskoj razini. Povjereni projekt izvršen je u skladu sa svim dogoborima i u danom vremenskom okviru. Svi dogovori ispunjeni su u potpunosti. Preporučamo svakome pri dizajnu i izradi Web stranice.

Nada Horvat

Iznimno smo zadovoljni kreativnim pristupom u dizajnu, inovativnošću i uvažavanju naših ideja i potreba kao i profesionalnim pristupom i odgovornošću u obavljanju dogovorenih usluga.

Prednosti web stranice za vašu tvrtku

Zašto onda posjedovati web stranicu za svoju tvrtku ili startup? Prvenstveno se to odnosi na način na koji komunicirate sa svojim klijentima. Iako društvene mreže pružaju brojne mogućnosti i dalje su dosta ograničene mogućnošću prezentacije vaše tvrtke u obliku kojem vi želite. Tu nastupa prilagođeni web dizajn i način na koji se želite prezentirati vašim klijentima i kupcima. Mogućnosti su praktički neograničene i neiscrpne, a sve je prepušteno vašoj mašti i našoj domišljatosti kako što bolje prezentirati vašu tvrtku potencijalnim ili stalnim klijentima.