Koje su prednosti moderne web stranice?

Koje su prednosti moderne web stranice?

Koje su prednosti moderne web stranice?

1 Nov 2018 admin

Izgradnja i oblikovanje Vaše web stranice naša je osnovna djelatnost. Danas, u svijetu društvenih mreža, moglo bi se pomisliti da su web stranice za poslovne i druge organizacije izumrle. No, je li doista tako?
Naravno da ne. Budući da samo poslovanje na društvenim mrežama može povećati Vaše poslovanje, temeljne informacije, ponude, prezentacije, javni nastupi itd., možete pronaći na službenoj web stranici.

Prednosti postojanja vlastite web-lokacije brojne su:

 • Nemate ograničene načine kako se želite predstaviti. Mnoge platforme imaju ograničenja u skladu s vlastitom poslovnom logikom, ali Vaša personalizirana web stranica je Vaša poslovna logika. Svaki zahtjev možemo realizirati ovisno o Vašem poslovanju.
 • Možete istaknuti što god želite. Moderne web stranice imaju praktički neograničene načine da istaknu i promiču određene dijelove poslovanja i poslovnih procesa.
 • Podatke možete dijeliti na način koji je najbolji za Vaše poslovanje. Svako poslovanje ima svoju poslovnu logiku i stoga zahtijeva individualni pristup svakom klijentu.
 • Možete prikupljati podatke od svojih klijenata. Iako društvene mreže imaju brojne načine prikupljanja podataka od korisnika, web stranica nudi personalizirani način prikupljanja korisničkih podataka i prilagođenih svakom korisniku, uzimajući u obzir BDPR.
 • Možete automatizirati svoje poslovne procese. Neki, ako ne i svi poslovni procesi mogu biti automatizirani na Vašoj personaliziranoj web stranici. Na primjer, ako trebate prikupiti neke podatke od svojih korisnika, to možete jednostavno učiniti na svojoj web stranici. U većini slučajeva, web stranica mora biti dizajnirana tako da pruža visokokvalitetne, točne, pravodobne i sažete informacije u svrhu informiranja čitatelja
 • Poboljšajte percepciju svog poslovanja. Prema nekim istraživanjima, 90% korisnika će provjeriti Vašu web stranicu prije nego što Vam pošalju email ili Vas nazovu.
 • Poboljšajte percepciju svog poslovanja. Poboljšani vizualni dizajn moderne web stranice uspostavlja početnu percepciju Vašeg branda, a time i Vašeg poslovanja.
 • Centar Vaše integrirane online prisutnosti. Najnoviji raspoloživi web standardi i web aplikacije omogućuju modernim web stranicama da budu lako i potpuno integrirane s Vašom drugom prisutnošću na društvenim mrežama (npr. Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Pinterest itd.)
 • Poboljšanje poslovnih rezultata.
 • Poboljšanje interesa za vlastitu tvrtku. Privlačni pozivi na akciju, obrasci za registraciju i neviđena fleksibilnost u prezentiranju putem različitih medija u kojima sudjeluju klijenti, kao što su flip knjige, web aplikacije, videozapisi, prezentacije, brošure, katalozi, blogovi i online kalkulatori ROI-a, da spomenemo samo neke od njih - pomoći će Vam da generirate interese za svoje poslovanje i uočite detalje kod zainteresiranih subjekata.
 • Upotrebljivost i uvjerljivost ugrađeni u dizajn jezgre. Dobro strukturirane, uvjerljive, atraktivne moderne web stranice kojima se lako upravlja i koje koriste odgovarajuću kombinaciju medija, pružit će ugodno iskustvo pregleda. Ako je web stranica loše dizajnirana ili je teška za koristiti, posjetitelji će jednostavno otići.
 • Optimizirano za tražilice. Algoritmi tražilica stalno se mijenjaju i razvijaju. Poznavanje ključnih riječi Vaše tvrtke i izrada sadržaja koji je usklađen s najnovijim zahtjevima za pretraživanje pomoći će Vam da prikažete svoje najbolje karakteristike kako biste povećali interes za svoju tvrtku, njezine ponude i položaj u rezultatima pretrživanja.
 • Najnovije norme i kompatibilnost. Korištenje najnovijih standarda, kao što je W3C HTML 5, također je vrlo važno za dostupnost i ukupnu izvedbu. Često korišteni čitači zaslona, posebno za gluhe, često zahtijevaju najnovije standarde. Google može kažnjavati web stranice koje nisu izgrađene prema najnovijim standardima jer se time pogoršavaju performanse rezultata tražilice.
 • Zakonska usklađenost. Moderne stranice također će biti izgrađene kako bi udovoljile zakonskim zahtjevima, primjerice, ispunile zahtjeve EU zakona za korištenje kolačića, zajedno s drugim zahtjevima za odobrenje, certifikaciju i sigurnost. To se također odnosi na BDPR.
 • Može se integrirati s drugim poslovnim procesima. Današnja suvremena sučelja za programiranje aplikacija i otvoreni standardi omogućuju modernoj web stranici da uistinu postane internetski prozor u Vaše poslovanje i može se duboko integrirati s Vašim marketingom, prodajom, opskrbom i procesima pružanja usluga klijentima.
 • Opcije koje zadovoljavaju jednostavne i složene poslovne potrebe. Moderna web stranica omogućuje dodavanje novih moćnih dodatnih značajki koje Vašu web stranicu čine zanimljivijom i relevantnijom; personalizacija stranica kako bi se uskladila s potrebama određenih grupa korisnika, mikrosajtovima, predstavljajući samo sadržaj koji korisnici imaju pravo gledati i progresivno profiliranje posjetitelja za izradu podataka i usklađivanje s njihovim postavkama samo su neke od mnogih mogućnosti koje se mogu izgraditi na današnjim modernim web stranicama.

S obzirom na sve navedeno, naša je misija ponuditi našim klijentima jedinstveni dizajn web stranice, prilagođavajući korisničko iskustvo i korisničko sučelje njihovim specifičnim potrebama. Funkcionalnost web stranice jednako je važna, a naš je cilj prilagoditi funkcionalnost svakom pojedinom klijentu i njegovoj poslovnoj logici.

Ako ste zainteresirani, uvijek nas možete kontaktirati putem email-a, ispuniti kontaktni obrazac ili jednostavno ispuniti obrazac kako bismo Vam što prije mogli ponuditi okvirnu ponudu za Vašu web stranicu.

Podijeli

"Naš glavni cilj je povećati vašu prisutnost na modernim tehnologijama promocije i oglašavanja!"